icon-arrow-right
HomeNieuws N236-N524 – Afsluiting wegens werkzaamheden

N236-N524 – Afsluiting wegens werkzaamheden

Actueel

In opdracht van de provincie Noord-Holland voert VolkerInfra van 1 oktober  20.00 uur tot en met 2 oktober 2018 05.00 uur werkzaamheden uit aan de Franse Kampweg (N236) en de Naarderweg (N524.

 

Werkzaamheden:

Het asfalt op het kruispunt Franse Kampweg(N236)/Naarderweg(N524) en de Bussumergrindweg te Hilversum moet hersteld worden. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren, wordt de N236 en de N524 gedeeltelijk afgesloten voor het autoverkeer. De werkzaamheden vinden plaats van 1 oktober 20.00 uur tot en met 2 oktober 05.00 uur. U kunt hiervan enige hinder ondervinden. Het autoverkeer wordt middels gele borden omgeleid. De extra reistijd bedraagt maximaal 10 minuten. Fietsers en voetgangers kunnen gewoon gebruik maken van het kruispunt.

 

Omleidingsroutes (zie onderstaande link voor omleidingstekening):

Verkeer naar Bussum:

-        Verkeer vanuit Hilversum: de kruising (Naarderweg/Bussummergrindweg) blijft open;

-        Verkeer komende vanaf de Franse Kampweg: Volg de gele borden met ‘A’. Het verkeer wordt omgeleid via de Hilversumse Meentweg (gemeente Hilversum) en binnen Gooise Meren wordt de route vervolgd via de Meentweg, Nieuwe ’s Gravelandseweg, Nieuwe Hilversumseweg en Gooibergstraat. 

 

Verkeer richting Hilversum:

-        Verkeer vanuit Bussum: Volg de gele borden met ‘B’. Het verkeer wordt omgeleid via de Ceintuurbaan en Rijksweg A1;

-        Verkeer vanaf de N236/Loodijk: Volg de gele borden met ‘D’. Het verkeer wordt omgeleid via het Noordereinde en ’s Gravelandseweg (gemeente Wijdemeren).

 

Verkeer richting Amsterdam:

-        Verkeer vanaf de kruising (Naarderweg/Bussummergrindweg): Volg de gele borden ‘B’. Het verkeer wordt omgeleid  via de Ceintuurbaan en Rijksweg A1;

 

Meer informatie:

Heeft u vragen, klachten en / of opmerkingen? Neem contact op met het provinciale servicepunt , via het telefoonnummer 0800 - 0200 600 (gratis) of er e-mail: servicepunt@noord-holland.nl.

 

 

+