HomeOver ons

VolkerInfra Gooi en Vechtstreek

In opdracht van de provincie Noord-Holland voert VolkerInfra Gooi en Vechtstreek per 1 augustus 2017 in het gebied Gooi en Vechtstreek het integrale onderhoud uit aan de infrastructuur, gebouwen en terreinen van de provincie Noord-Holland.

20110221 Shutlle Buggy Harenkarspel  24.jpg

VolkerInfra heeft van de provincie Noord-Holland de opdracht gekregen om het gebied Gooi en Vechtstreek de komende 10 jaar te onderhouden. VolkerInfra Gooi en Vechtstreek is een consortium van drie bedrijven: KWS, Van Hattum en Blankevoort en VolkerInfra, alle onderdeel van het Koninklijke VolkerWessels concern.

De bedrijven achter VolkerInfra Gooi en Vechtstreek

KWS

KWS ontwerpt, bouwt, onderhoudt, beheert en exploiteert infra en door inzet van eigen materieel, dochters en deelnemingen in het hele land biedt KWS een waaier aan disciplines. Van advies tot asfaltproductie en van specialisme en kleinschalig werk tot en met multidisciplinaire projecten waarin ze complete infrastructuur realiseren. KWS brengt kennis en kunde in van wegonderhoud, waterhuishouding en faunavoorzieningen. Door de decentrale organisatie heeft KWS veel ervaring en binding met het al te onderhouden gebied Gooi en Vechtstreek.

Meer informatie

 

Van Hattum en Blankevoort

Sinds 1831 is Van Hattem en Blankevoort actief in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van civiele constructies en is een toonaangevende en innovatieve civiele bouwonderneming. Van Hattem en Blankevoort is actief in verkeersinfrastructuur, projecten aan en op het water en in de ondergrond. Zij brengen kennis en ervaring in van kunstwerken, funderingen en oeverconstructies.

Meer informatie

 

VolkerInfra

VolkerInfra is een multidisciplinaire organisatie die sterk is in projectmanagement, assetmanagement en ontwerpmanagement en actief in het ontwerpen, adviseren, coördineren en begeleiden van onderhoudscontracten, die ze samen met de werkmaatschappijen van VolkerWessels uitvoeren. VolkerInfra is de centrale VolkerWessels-organisatie die kennis, processen en ICT-systemen voor assetmanagement borgt en ontwikkelt en die onderhoudscontracten en projecten integraal aanstuurt.

Meer informatie

Daarnaast zetten wij de volgende VolkerWessels bedrijven in

Gebr. Van Kessel

Sinds de oprichting in 1950 is het familiebedrijf uitgegroeid tot een innovatief bedrijf en actief in de civiele infrastructuur. De Gebr. Van Kessel brengt kennis en kunde in van groenonderhoud vanuit het landelijk georganiseerde onderhoudsbedrijf zodat de werkprocessen optimaal zijn.

Meer informatie

 

Vialis Beheer en Onderhoud

Vialis is een landelijk opererend bedrijf en actief binnen de infrastructuur en mobiliteit en wil met slimme oplossingen en hulp van technologie de veiligheid, duurzaamheid, doorstroming en leefbaarheid verbeteren. Zij beschikken over een breed aanbod van diensten en oplossingen op het gebied van technische installaties, zoals verkeerslichten en lichtmasten. 

Meer informatie

 

Wilchem

Wilchem biedt een compleet pakket op het gebied van milieu, incident bestrijding en gespecialiseerde calamiteitenhulp, ook bij ongevallen met gevaarlijke stoffen waarbij het uitgangspunt is zorg voor veiligheid, milieu en kwaliteit. Wilchem verzorgt het 24-uurs incidentmanagement voor afhandeling van calamiteiten onder regie van de provincie Noord-Holland.

Meer informatie

+