icon-arrow-right
HomeVeelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over de onderhoudswerkzaamheden in de Gooi en Vechtstreek, wat het beheergebied is, hoe contact opgenomen kan worden en dergelijke? Bekijk de veelgestelde vragen en vind direct antwoord op de meest gestelde vragen over de Gooi en Vechtstreek. 

WIE ZIJN JULLIE?

Wij zijn medewerkers van VolkerInfra Gooi en Vechtstreek. VolkerInfra Gooi en Vechtstreek is een consortium van gespecialiseerde bedrijven, onderdeel van het Koninklijke VolkerWessels concern, die in opdracht van Provincie Noord-Holland tot 2027 het onderhoud uitvoert aan de provinciale infrastructuur in de Gooi en Vechtstreek. 

UIT WELKE BEDRIJVEN BESTAAT VOLKERINFRA GOOI EN VECHTSTREEK?

VolkerInfra is een consortium van KWS infra BV en VolkerInfra BV. Daarnaast zetten we de volgende VolkerWessels bedrijven in, Gebr. Van Kessel, Vialis Beheer en Onderhoud en Wilchem.

WAT GAAT VOLKERINFRA IN DE GOOI EN VECHTSTREEK DOEN?

VolkerInfra Gooi en Vechtstreek voert in opdracht van Provincie Noord-Holland het onderhoud uit aan onder andere wegen, vaste en beweegbare bruggen, viaducten, waterhuishouding, gebouwen en terreinen, faunavoorzieningen, verkeerslichten, lichtmasten en groenvoorziening in eigendom van de Provincie Noord-Holland.

HOE LANG IS VOLKERINFRA GOOI EN VECHTSTREEK IN GOOI EN VECHTSTREEK WERKZAAM?

VolkerInfra Gooi en Vechtstreek heeft een 10-jarig contract met de Provincie Noord-Holland. Dit betekent dat wij tot 2027 het integrale onderhoud, realisatie van een aantal reeds voorbereide projecten en eventueel toekomstige nieuwe projecten in de Gooi en Vechtstreek uitvoeren. 

WELKE GEMEENTEN VALLEN ER PRECIES ONDER DE GOOI EN VECHTSTREEK?

VolkerInfra verzorgt het onderhoud in de gemeenten Amsterdam Zuidoost, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen, Weesp, Gooise Meren, Wijdemeren, Blaricum, Eemnes en Laren (BEL combinatie), Hilversum en Huizen. 

KUNNEN JULLIE OOK BIJ MIJ IN DE BUURT WERKZAAMHEDEN UITVOEREN?

U kunt ons een e-mail sturen met daarin uw verzoek en vermelding van een duidelijke locatie. Wij beoordelen vervolgens of deze werkzaamheden inderdaad tot ons werkpakket behoren, waarna we beoordelen hoe wij u kunnen helpen. U ontvangt dan binnen 3 werkdagen een reactie van ons. Het e-mailadres is: servicepunt@noord-holland.nl

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN OVER HET ONDERHOUD BIJ MIJ IN DE OMGEVING?

Wij streven ernaar het onderhoud en de realisatie van de projecten naar ieders tevredenheid en met zo min mogelijke hinder uit te voeren. Mocht u alsnog niet tevreden zijn, dan kunt u dat melden via het servicepunt van de provincie Noord-Holland op het e-mailadres servicepunt@noord-holland.nl of via het gratis telefoonnummer 0800 - 0200 600. Het servicepunt is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. 

IK BEN VAN DE GEMEENTE EN/OF WATERSCHAP. KUNNEN JULLIE EENS LANGSKOMEEN OM IETS MEER TE VERTELLEN OVER JULLIE WERKZAAMHEDEN?

Dat kan. Wanneer u het contactformulier invult, neemt onze omgevingsmanager Jörg Dreyer contact met u op.

+