icon-arrow-right
HomeNieuws Asfaltonderhoud N403

Asfaltonderhoud N403

Actueel

Op de Bloklaan van hectometerpaal 0.5 t/m 3.0 voeren wij in de nachten van 9 op 13 mei tussen 20:00 en 05:00 uur asfaltonderhoud uit. 

 

De omleiding voor het verkeer loopt via de Randweg (N402), Vreelandseweg (N201), de Loosdrechtseweg naar de Oud-Loosdrechtsedijk.

Werkzaamheden

Tijdens de werkzaamheden:

-         worden slechte stukken asfalt vervangen door nieuw asfalt;

-         brengen wij een nieuwe laag aan over de gehele breedte van de weg en;

-         wordt er nieuwe markering aangebracht.

 

Daarmee is de weg weer goed onderhouden voor de komende jaren.

Wat betekent dit voor u?

Wij voeren de werkzaamheden in de nacht uit omdat deze overdag teveel verkeershinder zou veroorzaken. Voor de werkzaamheden zijn echter machines nodig die geluid en licht produceren waar u hinder van kunt ondervinden.

Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten en wordt het verkeer omgeleid via de N201. Het naastgelegen fietspad blijft wel berijdbaar.

Wij verzoeken u om tijdens de werkzaamheden niet met de auto van/naar uw woning te rijden.  

Tijdens de werkzaamheden is  de rijbaan vanuit Loosdrecht geheel afgesloten.

Vanuit Loenen aan de Vecht staat een verkeersregelaar bij de afzetting die u als direct aanwonenden, indien de werkzaamheden dit toelaten, kunnen begeleiden naar uw inrit (eventueel via het fietspad). Houdt er rekening mee dat dit op bepaalde momenten niet mogelijk is i.v.m. de werkzaamheden.

Bij een calamiteit kunnen nood en hulpdiensten over het fietspad langs de werkzaamheden rijden.  Bussen hebben geen hinder van de werkzaamheden omdat deze buiten de dienstregeling plaatsvinden.

+