icon-arrow-right
HomeNieuws Tijdelijke VRI Crailoseweg (N527) wordt verwijderd

Tijdelijke VRI Crailoseweg (N527) wordt verwijderd

Actueel

Vorig jaar heeft VolkerInfra PNH Gooi en Vechtstreek, in opdracht van provincie Noord-Holland, op de Crailoseweg drempels en verkeerslichten geplaatst ter hoogte van de Trappenberg.
De reden hiervan was een tijdelijke locatie van de Dr. Maria Montessorischool op de Crailoseweg. De voorzieningen dienden voor de verkeersveiligheid van de scholieren, ouders en medewerkers. Aangezien de school weer is verhuisd, kunnen de tijdelijk geplaatste maatregelen worden verwijderd.

 

Voor deze werkzaamheden moeten we de weg afsluiten voor doorgaand autoverkeer. Hierdoor zijn we in de gelegenheid ook een aantal asfaltreparaties uit te voeren.

 

De werkzaamheden worden uitgevoerd van dinsdag 14 juli tot en met vrijdag 17 juli tussen 20.00-05.00 uur.

Omleidingen

Het verkeer wordt vanaf de A1 omgeleid via de Boissevainweg (N526) – Blaricummerstraat – Ceintuurbaan – Naarderstraat. 
Verkeer naar de A1 wordt omgeleid via de Nieuwe Bussumerweg – Bollelaan. 

Volg plaatselijk de gele omleidingsborden. De omrijtijd is circa 5 minuten. 

Hinder voor directe omgeving

De werkzaamheden geven de nodige verkeershinder/-druk in de directe omgeving en als gevolg hiervan dient u, afhankelijk van het reisdoel, rekening te houden met een langere reistijd en een alternatieve aanrijroute.

 

Tijdens de werkzaamheden kan de directe omgeving mogelijk enige geluidsoverlast ervaren naar aanleiding van de werkzaamheden aan het asfalt en het in te zetten materieel. Om dit te beperken worden de geluidproducerende werkzaamheden zoveel als mogelijk aan het begin van de avond uitgevoerd.

+